Nepotrebna briga Srba!


Непотребна брига Срба!

-Да опрез не буде страх-



Информатички рат на Граници између два царства, која се формирају и у оквиру којег се врше померања постојећих граница успостављених пре 70 година, завршетком Другог Светског рата, несумњиво говори о постојању противљења оних који су у тих 70 година имали своје интересе од оваквих граница.
Указивао сам мојим читаоцима да се не брину, да никаквог Трећег Светског рата неће бити, а у наслову Граничне чарке објаснио, у мери у којој је то било потребно, разлоге граничних чарки, превасходно гледајући на збивања у Србији.
Неки моји познаници дошли су у фазу да је њихов већ пословични опрез прешао ту границу и постао страх од будућих збивања, па им говорим да нема разлога за бригу у смислу да ће се нешто догодити мимо прецизног и тврдог плана који се спроводи и који ће крајем ове године добити и своје коначне облике, после којих свет неће бити као до сада.

Информације које сада стижу до нас из света и из Украјине, користе се као основа потке за анализе у којима се изводе закључци како нас је Русија опет искористила, или ће нас искористити, а  ако она то негира то је још већи разлог да им се не верује, јер се ти закључци и те анализе заправо наручују са супротне граничне црте, свакако од оних који би да се садашње стање што дуже оваквим одржава.
Ови закључци су покушаји притиска на политичке чиниоце у Србији да се лакше определе да одбију оно што је одређено у Лондону прошле године – наслов «Јалта, а у Британији» http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/06/jalta-u-britaniji.html на овом блогу.

Опасност прети са друге стране - са стране да се ми опет сада, овакви какви смо, супротставимо договореној подели света!
Да одбијемо да прихватимо да будемо на страни границе која је додељена на свако старање Русији!
Да тражимо и молимо да се подела света коригује због нашег страха или жеље, или једноставно из уверења да ће «са оне стране границе» опет бити боље.

Ово је сувише минорна величина територије да би се због ње нешто мењало, посебно што граница не иде кроз Србију, не иде ни поред Србије, већ се помера на Хрватску, Словенију, Маџарску, ослања се на Јадранско море па иде на север границом Аустрија-Маџарска, где ће се зауставити на кривини коју би градила граница која би уважавала садашњу позицију Словачке, Чешке и Пољске, како би се у неком наредном кораку и те три србске државе укључиле у простор «са ове стране границе».

Ово око чега плачу, кроз покушаје указивања на нашу штету, професори економских наука, не уговарају Русија и Хрватска, Русија и Србија.... поједначно, то се уговара као геостратешко одлучивање из неког разлога – а овде је један од основних подела хришћанског света на два дела, и у овом источном  остаје део несрба-Маџара, који су кинеског порекла и римокатоличке вере, и део Шиптара који нису хришћани, али у којима се није утврдила било која религија, са могућношћу да они који преостану после погубног дејстава уранијума на Косову и Метохији, опет постану хришћани-Срби, каквим су у већини и били у ранијем периоду.

Грци су несрбског порекла, они су Египћани и Етиопљани, али су православне вере и они ће се уклопити у простор са ове стране, док су Румуни и Бугари несрби, православне вере, а Бугари и србског језика и свега другог што су примили у време када су се овде појавили без икакве културе, вере и традиције, који ће се уклопити по том основу у ове просторе, захваљујући везивном материјалу који се назива интерес за све.

Русији ће се на овај начин придодати још 60-70 милиона становника, те ће она док буде чекала на укључење Словачке, Чешке и Пољске већ бити у позицији да и бројем становника држи противтежу остаку Европе, а када се и ове три државе прикључе, онда ће то бити отприлике равноправност у броју становника на обе стране будуће границе.

Не бринимо се због руског наступа преко Хрватске - паметан војсковођа омеђава фронт, и најудаљенију линију фронта, овде је то граница која се унеколико поклапа са границама бивше СФРЈ, обезбеђује да би потом са граница кретао кроз свој простор и уређивао га.
Она, Русија, мора да има чисту ситуацију у свакој од држава које улазе под њен економско-политички кишобран и сасвим је нормално да користи доказано корисна невојна средства за освајање и утврђивање - новац!

Србски квазианалитичари кукају како је Русија дала кредит хрватској фирми Агрокор да купује трговинске и производне капацитете у Србији, заборављајући да су ти капацитети у својој суштини у власништву онога који је обезбедио новац за ту трговину, а новац је дала Русија, па не треба бити доктор економских наука да би се разумела стратегија власника новца-Русије.

Нико у Србији не диже галаму када њене фирме купује једна ЕУ држава, ма то била и Хрватска, али би се дигла страшна галама када би Русија наступала директно..... њој то није потребно, резултат је важан и он се сагледава када се операција оконча.

Овоме што се чини новцем, по основу договора из Британије од прошле године, као и оно што ће се «пронаћи» као доказ о фалсификованој историји која је елиминисала Србе као носеће племе у развоју ове цивилизације, појавиће се изненада, јер је чувано за ово време, уредиће се и односи у оквиру деловања многих тајних организација у Србији – и оне ће се «изненада» присетити фалсификата које су признавали као оригинале, вратиће се масонерија, Америка, Русија и Енглеска опцији два из Масонског плана из 1985.г. – уредиће се све што је потребно и после тог «смака света», јер ће та промена за неке народе, државе и многе појединце бити као прави смак света, јер више ништа неће бити као што је било до тада.

Украјина ће се пустити у активности које личе на грађански рат и то ће послужити као аргумент да се о њој ускоро, у Швајцарској, донесу одговарајуће одлуке – олучиваће Командант, два Крилна Команданта и представници Украјине, односно Британија, Америка, Русија и Украјина. Та велика, србска, држава ће се федерализовати и тако и фактички поделити, без да се припаја као држава, физички, било којој држави или војном савезу, па ће и у том случају опредељујућу улогу имати новац!

Србија нема новца, нема плана за напредовање, ово што чини је мера спашавања од дављења, бацањем неких ствари са брода који тоне. То би урадио свако ко би се нашао у позицији да одлучује – смањење плата, потрошње, штедње у оквиру државних органа.... али нема плана за излазак из тих неопходних мера штедње.

Наравно, тај план постоји, могуће га је за кратко време реализовати и на тај начин новац који је распоређен на све грађане једне државе постаје оружје у рукама тих грађана који ће се борити за новоуспостављене интересне односе.

То доводи до мира и стабилности, економског напретка и учвршћивања власти која тај план прихвати и реализује.

То неће бити ова садашња власт Србије, али и она има задатак да одржи брод на површини, ма и бацањем ствари без којих се  може – то су мере штедње, смањења плата и остало непопуларно, после чега се власт сама претаче у руке оних који успоставе интересне односе којим су скоро сви задовољни.

Ови интересни односи ће се реализовазти у оквиру простора «са ове стране границе» и то треба схватити као завршену ствар, па се не опирати превише јер неће дати резултат, већ се бацити на размишљање, планирање, припреме и уређење простора за делатност која ће већ крајем ове године бити понуђена великом броју грађана Србије.

Имао сам извесну привилегију да разговарам са онима који су направили детаљан план за спашавање Србије, и оних који ће бити под истим кишобраном са њом – план је врло једноставан, логичан, заснива се на поштењу носилаца плана, на интересима свих учесника у реализацији који је такав да искључује потребу постојања безбројних контролних  органа, чуварских служби, књиговодстава, али тај план садржи и оно што је опасно за садашње униформне политичке партије - овај план ствара услове да политичке странке нестану са те интересне позорнице, што ће бити враћање на некадашње давне организационе форме управљања једним народом и државом, што омогућава минимално коштање државне власти, чиме се интереси свих учесника увећавају и власт се самочува и самообнавља!
Лидери и тзв. елита ће добити своју меру и облик, па ко се уклопи!
Било ми је жао што није и написан, али сам касније схватио да је чак и то непотребно, они који су га осмислили знају све што је потребно - редослед мера, динамику, цене коштања, баратање производима и новцем који се за њих добија.... видео сам да знају шта ће се догађати у наредних неколико година уходавања, после чега се то заљуљано клатно самостално креће.

Значи: Нема потребе за толико брига, ствари ће се наместити на најбољи могући начин, без стварања зависности људи од било чега, осим од сопственог рада, знања и поштења, као и општег поступања који би се и самом Живом Богу свидео! Како би и Он прискочио у помоћ. Јер, сами ништа, и поред свега, не можемо – а све смо мислили да можемо, да је битно само успешно одабрати политичку странку која ће владати, па се неместити на део реке на којем се риба лако хвата – тога више неће бити, јер ће сви морати да пецају!

За читаоце сајта "Златнибилтен.срб"
Корисно је за јасније разумевање прочитати наслов "Југозападни фронт" 
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=37

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено 14.4.2014.г. у 16,30 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh