Nema mita na Mitarstvima!


Нема мита на Митарствима!

-Шта су Митарства о којима говори наша црква-


Наша православна хришћанска црква даје извесна објашњења о путевима на које ступа душа човека која се растала од свог тела – она говори о тзв. „Митартствима“, станицама на којима се врше испитивања душе у присуству тужилаца и бранилаца, о одлуци да се пропусти даље или гурне у провалију… име је некако одабрано као да су то наплатне рампе или границе државе, или неке државне управе у којима се уз неко мито могу задобити извесне привилегије – оне, станице се називају Митарствима! Јер је то цркви блиско, она непрекидно спаја неспојиво, говори како се даривањем свештеника преко цркве задобија бољи третман отишле душе, указујући да се он може купити….што је наравно неспојиво са поретком у који душа ступа од њеног упућивања у неко тело па до повратка на полагање рачуна и оцену успешности одсуства из Мора Етра у којем је пре тог одласка боравила.

Нема мита на Митарствима!
То су само контролне станице организоване да се не догоди пропуст, који би у најгорем случају значио да се нека душа Палог Анђела којој је човек уступио своје тело на коришћење у време када је тело био његово, синхронизовала са душом човека до мере да би могла да, представљајући се аутентичном  душом човека уђе у просторе који су забрањени за душе Палих Анђела, то је као гранична пасошка контрола у којој се утврђује идентитет и као царинска гранична контрола у којој се утврђује садржај онога што неко носи – овог пута је то оно што душа носи као свој капитал стечен у време боравка душе у телу.

Све душе долазе на Земљу кроз Временске  и Просторне капије, које су уједно и Енергетске, са задржавањем на Излазним Контролним станицама - оне су обрнута контрола оним станицама названим „Митарствима“  - на којима се проверава да ли је душа упамтила где и због чега одлази, као треба да се понаша и шта ће јој и како бити вредновано када се буде враћала.

Свака Контролна Станица је крај једног нивоа-Неба и почетак другог, и сваки ниво-Небо је уређено на одређен начин са претежним бојама којим је све преливено, односно у којем се све купа као у светлости осветљеној изнутра, па сенке не постоје. 

Врменске капије су различитог значаја, ранга, и он зависи докле тај пролаз допире, гледано увек од Земље – па сходно томе постоје и различити рангови Временских пролаза са Неба на Земљу. Што дужи овај Небески пролаз, гледано од Неба, то значајнија улога душе која се упућује у збирање капитала кроз боравак на Земљи. Душа се шаље на Земљу ради богаћења!

Душе које добијају сложене задатке шаљу се са највиших нивоа, па редом, што мања улога то нижи силазни ниво-Небо. Душе пропуштене на Земљу са највишег нивоа-Неба имају улогу самог Божијег Изасланика и њена дела остају увек забележена и на Земљи и на Небу!

Ове душе се пропуштају кроз Главне Пролазе у Мору Етра, оне душе које би требало да им помажу, долазе са значајнијих споредних пролаза док се  остале  пропуштају кроз мање важне пролазе, али НЕМА пролаза у којем душа не бива подвргнута Општој Процедури одласка и повратка. Процедура је идентична за све душе и све пролазе – што се више пење све више испитних и контролних станица.

Писати о Мору Етра је сложено и једноставно у исто време, лако разумљиво уз примену логике и знања којим смо снабдевени и уз услов да та знања користимo увек у свести нашег ограниченог временског присуства и учешћа у земаљским лепотама живљења, каквих нигде нема, јер су она истовремено и искушења, каквих нигде нема!

У границама својих моћи и знања, почесто и одобрења, уграђивао сам у многе наслове ове Јединствене Васионске Принципе - прочитао их је одређен број читалаца, неки разумели, неки нису – сада сам одлучио да не пишем оно што неки неће разумети, па ћу говорити усмено за оне који се потруде…. А ја ћу се потрудити да им то објасним тако да по одласку са овог Извора Св. Јована Крститеља, могу они да буду ти који ће објашњавати.
Прилог:

-Обавештење-

Одјек - циклус предавања

У времену од 11-21.9.2015.г. поводом великих хришћанских
 празника, Усековања главе Св. Јована Крститеља (11.9.2015.) 
и Мале Госпојине(21.9.2015.) планирана су предавања за читаоце блогова Драгољуба Татомировића, на Извору Светог Јована Крститеља у селу Планиница на Равној Гори (ближе и начину доласка, под Алтернативна медицинастраница Лечење водом са Извора Светог Јована Крститеља http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/11/lecenje-lekovitom-vodom-sa-izvora-sv.html ), која ће држати др Драгољуб Татомировић, доктор права и теозоф.


Циклус носи назив „Одјеци“ јер ће објашњење  те свима познате околности учинити да се тај одјек боље разуме, а потом и користи.
Почетком 2015.г. у писаном облику су достављена објашњења на адресе једног броја читалаца, а будући да су она само усмени наставак  објављеног наслова „Шифра: Златно Руно“ (http://komanda-540.blogspot.com/2015/01/sifra-zlatno-runo.html) упућујем читаоце да се и са тим насловом упознају пре доношења одлуке о својој евентуалној заинтересованости.

Заинтересовани читаоци за присуство овим предавањима-разговорима (свако се завршава у једном дану за око 120 минута), биће обавештени о распореду-дану  и времену, у зависности од интересовања и узимајући у обзир и време које је њима најподесније.

За пријаву је потребно доставити:
 -доставити до 7.9.2015.г.-

Презиме и име, године живота, стручна спрема,  место пребивалишта, вероисповест, мејл адресу за доставу обавештења о распореду присуства – ова предавања су конципирана за хришћане па се атеисти искључују због њихове немогућности да прихвате аргумента заснована на примесама хришћанске вере.

Овај циклус обухвата извесна објашњења кроз наслове обрађене Методиком истраживања безбедносних појава, адаптираној и обогаћеној применом и теозофских знања и схватања:

ОКВИР ТЕМА:

*Етар као неисцрпна Божија Енергија;

*Коришћење Божијих Енергија за здравље људи;

*Ко све живи у Мору Етра, по нивоима и како се дели њима одређен простор;

*Границе Пребивалишта у Јединственом Мору Божијих Енергија;

*О неподударности људских енергија и енергија са фреквенцијама извесних нивоа у Мору Етра и последице;

*О моћима Палих Анеђела и њиховим правима;

*О пребезима из војски на духовном плану и о последицама;

*Етар као систем повезаности свих бића у Васиони;

*Етар као Оружје Божије, за награђивање и кажњавање;


*О делегираним правима неких људи да користе Етар као оружје;

*О непроменљивости одобрених догађања.



У славу Богородице, која се на данашњи дан успела у Небо!

Драгољуб
На Велику Госпојину, 28.8.2015.г. у 12,50 ч.

1 comments:

Unknown 29. август 2015. 05:40  

Prijavljujem se za ciklus predavanja ODJECI
MILUN PETROVIC, dipl. ing,Beograd, pravoslavni hriscanin, milun.mah2@gmail.com

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh