Vidovdanska Smotra



Видовданска Смотра

-Упутства за чланове који ступају у Братство-


Веза: Наслов на «Команда-540»


Као што сам обавестио све садашње чланове Братства «Срб и ја» организованих у «Команди-540», за Видовдан, у 12 часова, извршиће се Прва Смотра садашњих чланова – ова смотра је Интернет смотра, смотра на даљину - оних који су се јавно испод наслова «Видовдан» потписали својим  именом и презименом и испред њега додали «Србија», као и смотра свих оних који ће се потписати на списак испод наслова "Видовданска Смотра" - ради се о обједињавању спискова, овде, на "Видовданској Смотри" само име и презиме са додатком испред "Србија", којом приликом ће Монах без манастира, обичан човек којем се испуњавају жеље и молбе, свим оним који су ступили у Братствопредати моћно оружје у посед и и увести их у стање искушеништва, тако што ће својим оружјем моћи да чине што буду желели и да истовремено сносе одговорност за учињено. 

Монаху без манастира за овај посао предаје оружја није неопходно физичко присуство лица које прима оружја - довољно је да се држите упутстава која су дата, да сви заједно у исто време чинимо једну здружену силу оних којима је презиме "Срб и ја" - Србија! 
Монах без манастира вам неће предати материјална оружја, у питању је Духовна Сила и она је моћније оружје од било којег материјалног оружја - ова допуна је резултат питања која су ми постављена на основу чега сам закључио да ипак нисам био довољно јасан. 

Хвала свима који се пријављују - да покријемо што више општина и округа и будемо спремни. 

После Смотре следе нове инструкције и очекујем ваша објашњења новог стања у којем ћете се наћи.

Да би се ова Прва Видовданска Смотра извршила на предвиђени начин, у име   Монаха без манастира, дајем следеће инструкције за поступање.
1. На Видовдан, у 12 ч. бити испред иконе Светог Арханђела Михајла, Покровитеља и Команданта «Команде-540» - може и ова из заглавља блога Команда-540, али сваки Заветник треба са собом да носи икону Св. Арханђела Михајла;

2. Довести себе у највиши могући степен смирености, јер од нас не зависи баш много овога што нам се догађа;

3. У 12,05 гласно или у себи изговорити: Команданте, Свети Арханђалу Михајло, прими ме у своју војску, наоружај ме и шаљи у битке!;

4. у 12,06 гласно или у себи изговорити: Команданте мој, Св. Арханђелу Михајло, буди са мном и уз мене, помажи ми када је потребно и опомињи ме да не погрешим;

5. У 12,07 гласно или у себи изговорити: Боже наш, Србу и Виду, ја сам од овог тренутка војник Св. Арханђела Михајла, благослови ме Господе!

После овог дела церемоније Видовданске Смотре, сваки војник ће на само њему разумљив начин, који се никада и ничим не може заменити нечим другим, бити свестан да је постао војник који ће од сада ратовати у оквиру «Команде-540», ненасилно, речју и мишљу.

Водите рачуна да увек после исказане жеље-молбе кажете «По вољи Твојој, Господе Боже мој!» - овим се штитите да не пожелите и не буде услишено нешто што је погрешно, као и да не умислите да сте у свему самостални – војник има команданта и њему одговара – Бог својим помоћницима, па и људима који су том рангу, даје онолико колико могу да носе, а ако у било којем тренутку, намерно или ненамерно, злоупотребе оружје које им се даје, тог истог трена оно буде трајно одузето, и такав бива демобилисан из ове војске. Завет се раскида на штету онога који се заветовао па се предомислио!

Наравно, ступајте у међусобну везу, измењајте телефоне, мејлове, договарајте се, консултујте, помажите, одлучујте се на постављања питања Монаху без мананстира.... и спремајте се за ненасилно преузимање власти у Србији.

Овај блог «Команда-540» ће посредовати у вашој размени адреса и телефонских бројева, како би се избегле могуће непријатности ако би своје мејл адресе ставили свима на увид.

Подешавање часовника: 
Према времену преко телефонског броја «195» - тачно време, како би се све чинило једновремено.

Следећа смотра је на дан Св. Арханђела Михајла, 2013.г.


За све који су се већ уписали, за оне који су тражили инструкције, за оне који су ми убацивали своје пријаве у сандуче за пошту у згради у којој станујем, за све који се двоуме и плаше се - па се ипак охрабре да учине што је потребно:

Испод овог текста, у рубрику за коментаре, исписујте своја имена и презимена уз додатак испред «Србија».
Искључиво СРБИЦОМ!

Србија Драгољуб Татомировић
у име  Монаха без манaстира


Постављено 21.6.2013.г. у 11,00 ч.








27 comments:

Zlatni bilten 21. јун 2013. 11:09  

Списак чланова Братства «Срб и ја» организованих у «Команду-540»:

1. Монах без манастира
2. Србија Драгољуб Татомировић
3. Србија Милан Исаиловић
4. Србија Тања Станишић
5.
6.

Анониман,  22. јун 2013. 00:16  

Србија Ненад Трајковић

Анониман,  22. јун 2013. 01:24  

Србија Славиша Пауновић

Unknown 22. јун 2013. 11:42  

Србија Слободан Кљајић

Анониман,  22. јун 2013. 16:14  

Србија Миљан Оташевић

niko 23. јун 2013. 01:13  

Србија Горан Тадић

Aleksandar 23. јун 2013. 22:30  

Србија Александар Стефановић

Brat Srbin 24. јун 2013. 14:39  

Србија Зоран Новаковић

Анониман,  24. јун 2013. 19:34  

Србија Владимир Миладиновић

Boban Ranđelović 24. јун 2013. 20:28  

Србија Бобан Ранђеловић

Unknown 24. јун 2013. 20:39  

Србија Снежана Станојевић 24. јун 2013 20:39

Unknown 25. јун 2013. 12:50  

Србија Тихомир Пантић

Анониман,  25. јун 2013. 22:31  

Србија Александра Девић

Unknown 26. јун 2013. 13:31  

Србија Спасојевић Тома - Солунац

Анониман,  26. јун 2013. 13:41  

СРБија Иван Макевић

STEFANantlan 26. јун 2013. 18:36  

Србија Стефан Димитријевић

e-vala-svasta 26. јун 2013. 21:47  

Србија Милош Радосављевић

Unknown 27. јун 2013. 01:35  

СРБИЈА ШТИТОНОША АНТИЋ 27.06 2013

Анониман,  27. јун 2013. 10:07  

Србија Душко Божић

palfoot 28. јун 2013. 08:44  

Kao што сте тече и мења се и ова мала и храбра војска убрзо ће нарасти. С вером у Бога, срдачан поздрав
Србија Бисерка Лазарица

milenko,  28. јун 2013. 12:17  

Srbija Milenko Milović

Анониман,  28. јун 2013. 12:22  

Србија Вук Вучина Вукоје

Milenko,  28. јун 2013. 12:42  

Dragi brate Dragoljube nisam našao računar koji ima ćirilicu da bih se prijavio pod tim pismom. Bratski pozdrav Milenko Miko Milović

boban 28. јун 2013. 16:27  

СРБИЈА Бобан Јанковић Лесковац

Zlatni bilten 28. јун 2013. 17:54  

***Србија Драгољуб Татомировић-Заставник Братства "Срб и ја", за све војнике-Заветнике:

Захваљујем свима који су се уписали у списак војника-Заветника. Данас, на Видовдан, у времену од 12,00 до 12,10 часова урађено је све што је било неопходно и сви они који су се пријавили данас до 10,00 часова, закључно са Србија Бисерка Лазарица, распоређени су у Први Вод војника-Заветника који чине Братство "Срб и ја" у оквиру Организације "Команда-540".
Монах без манастира је за њих данас молио да буду примљени у војнике-заветнике искушенике којим ће се као подршка догађати испуњење њихових жеља на пословном, здравственом, брачном и породичном плану, да би по протоку искушеништва добили на располагање и оружја којим ће моћи да чине оно што буду пожелели и на другим пољима и плановима.

За оне који су се пријавили и заветовали се Богу Србу, а налазе се на овом списку као уписани после 10,00 часова: Монах без манастира ће се за њих молити приликом наредне смотре, или и раније ако се број буде повећао више него што се очекује.

Следи формирање Другог и Трећег Вода, потом се формирају Чете и тако до коначне формације војника Братства "Срб и ја".

Молим да свако од вас који сте се пријавили са намером стварања овакве војске, упозна још по најмање два могућа члана, да се и они пријаве, а потом ће и они имати исти такав задатак.... да се Братство убрзо и бројчано увећа, како би се лакше покрила територија целе садашње Србије.

Молим све војнике Првог Вода за које се данас молио Монах без манастира, али и све друге који су се пријавили, да на мејл zlatnibilten@gmail.com Заставнику овог Братства доставе најнеопходније личне податке који ће бити прослеђени свим војницима да би почели са међусобном комуникацијом и да би се донела одлука о распоређивање у одговарајуће базе. Доставити: Име и презиме, године старости, занимање, пребивалиште, место, општина и округ, поседује ли аутомобил, број мобилног телефона и мејл адресу.
Команда ће вам доставити документ за легитимисање у оквиру Команде-540, на адресе које ћете накнадно доставити. У фази је израда заставе Команде-540, и одговарајућих факсимила за оверу докумената

За оне који су навели име које није и званично име треба да се поново упишу будући да су брисани са списка, као лица са нетачним подацима.

За оне који су се уписали после 10,00 на данашњи дан: Будите истрајни, одлучујте се мало брже, будите у контакту са онима из Првог вода па се спремајте!

Заставник Братства "Срб и ја", Србија Драгољуб Татомировић свима вам честита стицање статуса војника-заветника искушеника, у уверењу да ћете успешно провести дане искушеништва, како би вам се давали други сложенији и важнији задаци - сада се ради само о вама лично.

Молим вас пратите шта ће вам се догађати и о томе пишите или овде или ме посебно обавестите на наведени мејл.

Слава нашем живом Богу Србу у Виду, слава нашем Покровитељу и Начелнику Св. Арханђелу Михајлу, хвала Монаху без манастира који се данас молио за Први Вод.
Бог са нама - Пристани Боже! С.Д.Татомировић

Анониман,  28. јун 2013. 23:54  

Veliki Pozdrav KOMANDI 540
Nasem Monahu bez manastira
Dragoljubu Tatomirovicu
Prvom Bodu
Cestitam na uspesno obavljenoj smotri i stvaranju bratstva SRB i ja
da vas zdravlje sluzi za sve buduce borbe; znajte da niste sami i da cete imati uvek moju podrsku iako sam daleko od nase rodne grude.
Moja prva pobeda je da moja deca vole SRBIJU (sa Kosovom)iako se skoluju u tudjini.
Bog sa svima nama .
Sonja Ristic

Zlatni bilten 29. јун 2013. 10:05  

Податак о догађањима после Видовданске Смотре које је доставила припадница Братства "Срб и ја" Србија Тања Станишић, на мејл Команде-540:

Prenosim ono sto se upravo dogodilo u 02 posle ponoci kada sam otisla da vidim decu u njihovoj sobi,
pojavila se jaka svetlost ..pogledala sam kroz prozor i videla tacku koja svetli (krug) i
kao da ima i krst na njoj i to je trajalo mozda minut....kada sam krenula pogledala sam opet
kroz prozor i sve je bilo kao i pre............bas sam pod utiskom ogromnim...pozitivnim...
Srdacan pozdrav od mene,
Srbija Tanja Stanisic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh