Desant na Srbiju!


Десант на Србију!

Десантно преотимање територије!-


Веза: Наслов „Предели Моћи“ на блогу Команда-540

Не тугуј, буди без бриге – чуло се шта си одговорио, биће тако, и није то тада одлучено, већ прошлог месеца ујутро када си прибележио оно о формирању Грађанске Истражне комисије… било је то 26. јуна, сећаш се ваљда, после је то неко само разрадио и нашао начин да се замисао спроведе.

Ценим ја то што ниси радознао, али да ти се похвалим: ја сам постао придружени члан србске Групе „Србих-888“, па знам сада мало више него раније, јер су престали да крију своје планове од мене….

Гледао сам шта се све догађало ових неколико недеља-послали су код тебе оног младића да извиди зашто си престао да објављујеш нове наслове…. Научили на њих, установили да су у највећем могућем проценту све твоје прогнозе остварене, и сада се уплашили: Не знају шта је у питању.

Добро си му одговорио са „Да је све написано, да је све готово и да се чека само реализација“ – хтео је одмах да оде, али је он пристојан младић и није желео да затвори врата како би се могао код тебе опет појавити без најаве, па је остао скоро сат времена.
Имао је бурну ноћ после одласка, чекали су га у канцеларији и детаљно испитивали о свему, али је и њих та твоја реченица уплашила.

Ево ме, између два ватрена празника између Огњене Марије и Светог Илије - Громовника, јер хоћу да овом приликом распалим информацијом-громом!: Напиши слободно, гарантуј коме год буде требало, говори о томе  као о завршеном  послу иако тек следи – Србија ће бити бити отета и преотета, масовним и масивним десантом!
Преотета од непријатеља и враћена Србима. У том десанту ће Србија имати подршку свих Срба и свих србских држава у свету – јер су Срби схватили да им је узалудно да негују гране, а да запусте стабло и корен свог порекла. Наравно, биће то и духовно-ослободилачки десант и потврда да ће се одређен број Срба чврсто држати Онога који о свему одлучује. 
Десант је припремљен до у детаље, сада се врше техничке војничке припреме, од избора падобранаца, њихове опреме, средстава комуникације, база које ће их прихватити, и све оно што такав подухват подразумева.
Даље-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=79

5 comments:

Анониман,  1. август 2015. 09:38  

Mи и немамо другог избора, пошто се СРБИЈА И СРБСКИ НАРОД налазе у окружењу, са војничког гледишта – најризичније, најдраматичније и тактички најнепожељније борбене ситуације.
У таквим околностима обраћамо се предпостављеној команди (вишег нивоа) и очекујемо помоћ у виду вертикалног маневра (хеликоптерског, падобранског или авио десанта), са свом помоћу у људству и техници, безрезервно се уздајући у очекивану помоћ.
Ово је за дати историјски тренутак у реалном простору и времену.
Али, за ''игру безбрижне деце'' која неопозиво верују своме Оцу
Небеском, ово је ''игра'' која не познаје границе времена, и ''деца'' одлучују да помоћ потаже у и из прошлости?!

Са временског растојања (дистанце) од 3,5 или 7 година, ми се обраћамо Господу, Информационом пољу Планете да, сасвим комотно, маскирани по свим прописима борбрног обезбеђења, натенане, из ПРОШЛОСТИ (прошле садашњости), а преко САДАШЊОСТИ као КТ (командног тренутка), упутимо безуслован захтев (војнички крајње одлучно), иницијални програм, да се ситуација преокрене у нашу корис(т)ност, не користољубивост, а да притом наш непријатељ не претрпи никакву штету од нас, већ због свог упорног одбијања да се повинује сигналима – наредбама УПРАВНОГ УЧЕСНИКА – Господа, Информационог поља Планете, као одговор на наш неопходан захтев.

Повратни сигнал, одговор – НАРЕДБА Господа, Неба, Информационог поља Планете бива упућена целокупној твари поднебља нашег непријатеља: словесним створењима (људима) и свим осталим животним облицима нижег нивоа свести , тзв. бесловесној твари: биљкама, животињама, микро организмима, минералима, природним силама времена, гравитације, електростатичког и електромагнетног поља Планете.
За целокупну твар НАРЕДБА УПРАВНОГ УЧЕСНИКА ЈЕ ОБАВЕЗУЈУЋА и сви приступају њеном извршавању, изузев словесних бића – људи - који могу да је избегавају, одлажу извршење, чак и игноришу по својој слободној вољи.
Тада Небо, Господ, Информационо поље Планете делује благо, упозоравајуће и присилно – приморавајуће на НЕПОСЛУШНЕ – да изврше НАРЕДБУ.
Библијски пример кажњавања египатског фараона и његов народ са 10 пошасти због одбијања да Израиљце ослободи ропства и дозволи им одлазак из Египта, због одбијања НАРЕДБЕ НЕБА, коштала их је и масовним потапањем у Црвеном мору.
За ово неки могу да кажу да је то само легенда, али како НЕБО сада удара по свим елементима борбеног (бес)поретка савременог ФАРАОНА, убрзо постаје видљиво и обзнањено.
Или, како то каже наш блажено-упокојени Архимандрит, МОНАХ
ТАДЕЈ у једном од виђења /или сна/ које је имао:
''ЗА ОЦА НЕБЕСНОГ,
ЗА ЦАРА СЛАВЕ,
МИ БОРБУ ВОДИМО,
ЗЛО ДА ПОКОРИМО!''

Драган Славнић

Rade 1. август 2015. 17:38  

Svidja mi se .......I sto pre da se ostvari......

Златко 1. август 2015. 18:19  

Златко Матић: Хвала Вам на свему што чините да нас охрабрите и да нам помогнете.

Анониман,  2. август 2015. 13:21  

Данас је Свети Илија - Громовник – слава и заштитник руских ваздушно-десантних јединица!

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh