Naredba broj 1


Наредба број 1


-Свим војницима Братства-


Организација «Команда-540»
Братство «Срб и ја»
-Заставник Братства-
Кота 540
Број 01/2013
01.7.2013.г.


-Првом Воду војника-искушеника Братства
-Кандидатима за Други Вод војника-искушеника


Војницима Првог Вода:

Ево протекло је три дана од дана када сте кроз Видовданску Смотру преведени у статус војника-искушеника, период у којем ћете и ви и Команда-540 сагледавати успешност заветовања, ваша поступања и догађања која су вам обећана.

Одмах после Видовданске Смотре, од вас сам затражио извесна поступања, а за неке је Монах без манастира молио и конкретнија догађања као подршку војницима-искушеницима – за неке је мољено да добију одговарајући посао, за неке да им крену неки већи послови из делокруга делатности којом се као професионалци баве, за неке да у што краћем периоду заврше факултете које студирају и по том основу напредују на свом послу, некима да им деца успешно положе пријемне испите на факултетима..... већ како је ко показао одговарајуће интересовање и дисциплину.
Ово је, мада посебна, ипак војска!

У војсци се морају извршавати наређења,  нико није мобилисан насилно, сви сте се пријавили као добровољци и имајући то у виду очекујем да у наредних неколико дана од свих вас из Првог Вода, на мејл zlatnibilten@gmail.com, добијем следеће податке, неопходне ради вашег међусобног повезивања и ради доношења одлуке о распоређивању у Базе Братства.
Молим да будете прецизни, да дајете тачне податке, да користите писмо Србицу (Ћирилицу) у комуникацији у оквиру Команде-540 и своје новостечено име. Ја више нисам само Драгољуб Татомировић, већ Србија Драгољуб Татомировић – додатак имену и презимену је стално потсећање на дати Завет на који сте позвани, пристали и били унапред упозорени шта значи такво заветовање - доставите:

-Име и презима;
-Година живота;
-Занимање и стручна спрема;
-Поседовање/непоседовање аутомобила;
-Пребивалиште, место, општина, округ;
-Број мобилног телефона;
-Мејл адреса

Поред наведених податка, молим да Команди-540 доставите кратак одговор у неколико реченица на претпостављено питање «Ово сам ја – а ти?»  - то је кратак резиме вашег мишљења о вашој суштини, основним схватањима и очекивањима, као када би се са неким упознавали очекујући да и тај неко вама одговори ко је он.

Наравно, Команда-540 је сваком војнику-искушенику на располагању за давање објашњења, пружање помоћи у случајевима када је нешто важно за војника, тако што би се Монах без манастира око тога конкретно ангажовао, стално водећи рачуна да пазите шта желите, због чега и да увек на уму имате обавезу сваког војника Братства да поштује Принцип Довољности! Посебно: Да ја Монаха без манстира могу да видим само када он то одлучи и појави се, јер ја не могу да га позовем на било који начин.

Они који су у неком претходном периоду били лакомислени па учинили нешто због чега сада имају проблеме, треба прво да учине све што је у њиховој моћи да их реше и тек у крајњем случају да траже помоћ – Команда рачуна да је добила тврде војнике који ће савладати искушења на које ће бити стављани пре Одлуке да постану Помоћници Монаха без манастира, што значи да добију у руке оружје којим ће обављати и непосредне послове који се не тичу само њих.

Ако се неко, у међувремену, предомислио, нека се сам из свега искључи уз вођење рачуна да је то потез који се не рачуна у потезе правог војника Братства «Срби и ја» , али је боље то учинити што пре – што ће бити јесенас, нека буде вечерас!

Свим војницима се налаже активност на проналажењу истомишљеника по питању критеријума објашњених у Упутствима за учлањење у Братство – очекује се да сваки војник пронађе најмање по два своја истомишљеника, а да потом они пронађу по два и да се тако Братство снабде одговарајућом резервом како би се на наредној смотри и они  сврстали у Други Вод, односно у друге водове, војника-искушеника.

За војнике Другог Вода:

Ви који сте закаснили са пријавом, који сте дали нетачне податке и за оне који се двоуме у вези пријављивања - уписујте се испод овог текста као војници за Други Вод, реагујте брже и слободније, будите или хладни или врући, или се пријављујте или одустајте пре пријаве, не двоумите се, ко жели и ко може добро је дошао, остали имају разних других опција за удруживања, стицање новца, служење људима ..... Ја бих желео да нас је на десетине и стотине хиљада, али је довољно колико год нас буде!
Монах без манастира може све и сам, али би да има и Помоћнике који се добровољно издвоје из мноштва и одлуче се да уместо да служе људе, служе Бога тако што ће чинити по Вољи Његовој!
Монах без манастира нигде не жури, промене власти у Србији су неважни догађаји, будући да је све испројектовано да Братство ненасилно преузме власт у Србији, у одређеном тренутку и на то неће утицати ко је тада онај који врши власт у њој.
Све што је предвиђено – догађа се!

У Братство се примају сви Срби, без обзира где живе, као и сви несрби који се определе за заветовање по овом принципу – да Србског Бога Срба и Вида прихвате као свог бога и да му се заветују – јер постоји само један Бог, а међу људима они који Га уважавају и чине по Његовој Вољи и они други.

Садашње србске територије у оквиру бивше СФРЈ, Европе, Русије, Азије, Африке, Кине и Индије, Братство сматрају се само привремено напуштеним!

Наредна Смотра је предвиђена за Командантов дан – за дан Св. Арханђела Михајла, али ће смотре бити организоване и раније, сваки пут када се пријави довољно војника за један вод, а то је око 30.  

Заставник Братства "Срб и ја", Србија Драгољуб Татомировић, свима вам честита стицање статуса војника-Заветника искушеника, у уверењу да ћете успешно провести дане искушеништва, како би вам се давали други сложенији и важнији задаци - сада се ради само о вама лично.


Молим вас пратите шта ће вам се догађати и о томе пишите или овде, у обрасцу за коментаре, или ме посебно обавестите на наведени мејл.


Слава нашем живом Богу Србу и Виду, слава нашем Покровитељу и Начелнику Св. Арханђелу Михајлу, хвала Монаху без манастира који се на Видовдан молио за Први Вод. 

Бог са нама - Пристани Боже!  

С.Д.Татомировић

Напомена: Уписујте се за Други Вод у обрасцу за коментаре испод овог наслова.
Они који су закаснили, пренети су већ на овај списак и они не треба да се накнадно уписују.


Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства «Срб и ја»

Постављено 01.7.2013.г. у 13,15 ч.



7 comments:

Zlatni bilten 1. јул 2013. 13:18  

****
Списак кандидата за војнике-заветнике Другог Вода:

milenko, 28. јун 2013. 03.17
Srbija Milenko Milović
Анониман, 28. јун 2013. 03.22
Србија Вук Вучина Вукоје
Milenko, 28. јун 2013. 03.42
Dragi brate Dragoljube nisam našao računar koji ima ćirilicu da bih se prijavio pod tim pismom. Bratski pozdrav Milenko Miko Milović
boban, 28. јун 2013. 07.27
СРБИЈА Бобан Јанковић Лесковац

STEFANantlan 3. јул 2013. 12:23  

Србија Стефан Димитријевић

Анониман,  12. август 2013. 14:06  

Srbija Igor Djokovic.Beograd.jmbg0904975710323

Анониман,  19. август 2013. 14:27  

Srbija Milan Jovanovic,Beograd

Анониман,  5. септембар 2013. 22:46  

Владимир Несторовић Рипањ - Београд ЈМБГ: 2505963714000. Драги брате Драгољубе моја пријава. Велики поздрав!!!

Zlatni bilten 15. септембар 2013. 18:04  

Драгољуб Татомировић-порука за: 1. mjovanoviic25@ymail.com;2.Dallape63@gmail.com;3. Србија Игор Ђоковић: Молим вас да отворите наслов "Наредба број 1" и одговорите на сва постављена питања-име, презиме, занимање, аутомобил, мејл и остало, као и доставите кратак одговор на питање које би сте неком поставили пошто би сте му предочили податке о себи "Ово сам ја - а ти?". Доставите на мејл zlatnibilten@gmail.com како би била донета одлука о вашем чланству и како би вам био послан позив да присуствујете уручењу Заветних Легитимација којом приликом ћете вас тројица положити заклетву коју су остали положили на Видовдан. Поздрав од Србија Драгољуба Татомировића, Заставаника Братства "Срб и ја"

Анониман,  2. март 2014. 23:53  

Србија Верица Стојиљковић, Ниш, пријава и поздрав
,

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh