Ambulanta, ali vojna!



Амбуланта, али војна!

-Помоћ војницима-

Веза: Наслови на блогу «Команда-540» 
у вези организације и стицања статуса 
војника-Заветника

Опште је познато, код нас у Србији, али и у свету, да свака војска има и своје здравствене установе - мобилне и стационарне - и да се у њима пружа одговарајућа здравствена помоћ војним лицима и члановима њихових породица.

Од како је основано Братство «Срб и ја» као Духовно крило «Команде-540», прочуло се да извесни «Монах без манастира» који помаже ову Организацију, чини што је потребно ради излечења душе и тела, превасходно војника-Заветника, који припадају овој војној формацији, те је то био и разлог да се Заставнику Братства «Срб и ја» јављају многа лица, из Србије и многих других држава, у којима се читају блогови «Златни Билтен» и «Команда-540», да без икаквих претходно испуњених предуслова и без припадности овој организацији «Монах без манастира» и њима пружа одређене услуге.

Мислио сам да нећу морати да пишем овај текст, јер је у свим претходним насловима  јасно назначено «да се прво даје па потом прима» - указујући да се прво испуне критеријуми за чланство, изврши се учлањења и потом се прима извесна помоћ одређене врсте.

У оквиру «Команде-540» организована је Амбуланта, али Војна!
«Монах без манастира» је и лекар, лечи Енергетско-Духовном методом, резултати се брзо уоче и тиме се окончавају његове активности око војника-Заветника, који траже и добијају помоћ ове врсте.

*За све војнике-Заветнике: Ова Амбуланта је оформљена за вас и чланове ваших породица и сасвим је примерено ваше јављање за Монахову помоћ – Србија Драгољуб Татомировић, Заставник Братства «Срб и ја»;

*За војнике-Стажисте: Будите стрпљиви да прођете процедуру заветовања и одабира, да добијете статус војника-Заветника и потом се ви и ваше породице могу јављати за Монахову помоћ;

*За потенцијалне кандидате за војнике-Заветнике: Ви стрпљиво гледајте па се одлучите – ако се одлучите на улазак у процедуру заветовања и будете одабрани, стичете сва права војника-Заветника, укључив и помоћ «Монаха без манастира»;

*За све остале: На моју велику жалост, «Монах без манастира» нема времена нити овлашћења да пружа помоћ неодређеном броју лица, која не желе да било шта дају за узврат онога што би да приме.

Наведена Амбуланта је војна, уместо здравствене легитимације или војне књижице,  показује се Заветна Легитимација Организације «Команда-540».

Ова Амбуланта је веома ретка и веома скупа и ништа се не плаћа у новцу, нити постоји потреба било каквих путовања из места у којем живите – овом лекару, Монаху без манастира, новац није потребан, он има све што пожели, он је одлучио да се нађе војницима ове организације, свестан времена у којем живимо и оштећења душе и тела која су скоро лако приметна, а војска брине о свом психофизичком здрављу, посебно ова која се заклела свом Команданту Св. Арханђелу Михајлу!
Иако је испод наслова «Наредба број 1» оформљен списак будућих војника-Заветника и даље ми се постављају питање где се пријавити - одговор је испод тог наслова!

Пријава мора да буде јавна, свима видљива – они који се плаше последица регрутације у ову војску, упућују се у неку другу, у оквиру које не могу имати штетне последице, а Србија је пуна таквих војски – оне владају Србијом!

Бог са нама – Пристани Боже!
Слава Команданту «Команде-540» 
Св. Арханђелу Михајлу!

Драгољуб

Постављено 27.7.2013.г. у 17,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh