Beskućnik iz dvorca....



Бескућник из дворца.....

«Без мене не можете ништа!» - потврдило се!


Веза: Наслов на Блогу «Команда –540»
          Пут Спирале од 25.7.2103.г.


У оквиру обуке војника Братства «Срб и ја» пре шест недеља им је сугерисано шта да чине у оквиру обуке идентификације Енергија које би се могле користити и као опасно оружје. Указано им  је на Прву победу Братства остварену у маленој србијанској варошици, Мионици, и тражено да буду пажљиви посматрачи онога шта ће се догађати онима који сада, стицајем врло нејасних околности, владају Србијом.
___________________________

Одломак из чланка:

За чланове Организације «Команда-540»


«Монах без манастира и даље ради сам. На вас се чека, због вас који можете да постанете његови помоћници, мада му помоћници нису потребни.
Ево вам и новог задатка: Пратите пажљиво шта ће се догађати онима који су опојани, па ћете о тим својим запажањима информисати – то је део обуке која и не личи на то, али правилно запажaње је цела припрема да се неки посао обави како ваља. А посао вас чека! (Србија Драгољуб Татомировић)».
_____________________________________

Александар Вучић

«Ближи ми се крај, зато журим!

Знам себе, знам свој народ, знам како ћу скончати и то ми се ближи.... зато журим да урадим што више како би за 10-20 година могло да се каже да је нешто урађено.» 
(У Америчкој Привредној комори у Београду-пре два-три дана).
  
Ових недеља сам заузет неким другим својим пословима, те сам ове рокове на које сам указао као рокове «у којима ће се за два-три месеца видети шта ће се све догађати онима који су опојани и кренули пут Спирале...», скоро и заборавио, а  синоћ сам прочитао у новинама које објављују полицијске информације да се самопостављени за «Господара Србије», опрашта од нас, посредством тих новина које преносе онај његов тужни монолог у Привредној комори Америке у Београду, које (опраштање) никако не може а да нас не потсети како је спремана сахрана друга Тита и како је реализована, а да је он још био жив..... као да би «Господар Србије», Лажни цар Шћепан мали, да понови оно из времена друга Тита, да ужива у свoјој сахрани, али се нешто не узда да тај тренутак не буде и права сахрана, па се по ко зна који пут, ни од кога позван, баца на ломачу као жртва за спас Србије!
А хтео и да гане Американце, да им каже да је у опасности те да појачају бригу око њега.... не видећи да су они од њега већ опрали руке.

Она тројица опојаних више нису међу нама!
Ту су им још одела, ту их понеко и види, неко их и слика па стави у новине, неко им сними и глас и све као да су то они, али нису.

Они су бескућници из Двораца! Сваки човек има Дворац неизмерне вредности и свако исељење душе из тог дворца чини је БЕСКУЋНИКОМ!

Они су пристали да сопствено тело-одело уступе неким другим силама.... под неким, њима, повољним условима не хтејући да, тада када су га уступали ни сада када немају где, прихвате да су бескућници иако им тела станују у каменим и цигленим дворцима.
Није бескућник онај који нема кућу, бескућник је душа која се одрекла своје куће, свог тела, свог срца, своје тајне пећине у коју је могуће призвати и Госта чијом посетом се постане невиђени богаташ, који донесе дарове вредније и од свих двораца и свих градова света!

Опрашта се од нас «Господар Србије» – самопроглaшени, који се одрекао заклетве Богу у цркви, који се усудио да продаје и предаје Божије Имање – Србију,  други се нешто ућутао и тешко да ће се опет ускоро онако дрско смејати Србима у лице, док се трећи негде повукао да види где је и докле је догурао, све гледајући ову прву двојицу.
Није да му је жао Лажног цара Шћепана малог, није да му је жао онога који се одрекао С. Милошевића  и ишао на поклон гробу Александра Ранковића - чак му је и мило, јер су срљали и брзали да им се догоди ово што им се догађа – има тај трећи својих великих брига, ускоро ће се и он (пожелеће) опраштати од Срба.... мада је Србима потпуно свеједно колико опојаних, и оних који су отишли да им се исповедају, због нечег жали, тугује, мудрује и по ко зна који пут покушава  да их вара.
Срби су их отписали!
О опојаним се више не води никаква брига, прошло им је и шест недеља, што се Срба тиче они су отишли, а што немају где да оду, што су бескућници који живе у каменим  и цигленим дворцима, па у вези са тим нека виде са онима којима су продали душу, односно пристали да им уступе место, а душу своју протерали на ветрометину.

И сад исповест Лажног цара Шћепана малог:

«Ја знам себе....» - па наравно, Шћепане, да знаш, али би да нам се продаш да си неки други, не труди се, знамо ми ко си ти и какав си и због чега си то урадио. Твој је то проблем мада си и нама доста проблема ставио у изглед.

*»...знам свој народ..» - ништа ти царе Шћепане не знаш, ниси ти од нас, ко зна ко се у тебе уселио још када си био мали и не труди се да нам подиђеш, да нас кудиш или хвалиш, да нас оправдаваш, ниси ти овлашћен било чиме осим голом силом, коју си задобио трампом од онога којем си уступио место, и не брини, ове владике те баш стручно опојале, иди ако можеш негде, али ти је све затворено, одавде си отишао  а нигде не можеш да стигнеш...

*».....знам како ћу скончати и то ми се ближи...» - наравно, да се ближи, пробао си да се вратиш, да откупиш што си продао, али немаш чиме, то што си ти продао нико не продаје, па ни овај који те имитира .... шта ће њему оно што је теби дао, чему је то што си добио послужило теби – ничему, није ти дао кључ да негде одеш, а избацио те из твог стана, тело ти је у дворцу, али је твоја душа бескућник, лута и пати...

*»...зато журим да урадим што више како би за 10-20 година могло да се каже да је нешто урађено.» - Шћепане, царе, лажни царе, није теби до било чега, не можеш више да издржиш, избацила те Спирала у Поднебесје, тамо те не примају, овде си странац, овде си бескућник, па си се досетио: Да убијеш своје тело како би убио онога који се њиме служи - не бива, Шћепане!
Тело је одело – ако се то догоди твом телу - да буде убијено, тај који је купио тело од тебе учиниће то опет, опет ће се појавити неки нови Лажни цар Шћепан мали и он ће му га продати, али ти своју позицију никако не можеш променити – нестане тело, однесу тело из дворца, али си и даље бескућник!
Нема топлог кутка за твоју душу, нема места за њу у твом срцу,  а када нема места за душу  нема ни за Госта, Господа нашег и то је онда само пустиња.

Зашто Шћепане, зашто си то учинио, зашто си дао једино вредно што си имао за безвредно, што мољци кваре и рђа изједа?!
Где су ти сада пријатељи из Немачке и Америке, где су ти они који се мотају сваки дан око тебе, као чувају те од некога, кога могу да сачувају они којима треба чувар?

Шћепане, кривоклетниче, продавче Божијег Имања, помири се са «реалношћу на терену» – овог пута на терену који се тебе лично тиче!
Повратка нема, ако не можеш да чекаш осталу двојицу, иди сам, свеједно нигде не можеш да одеш и они ти у то нигде ускоро пристижу!

Кривоклетниче, без Бога се ниша не може учинити!
А ти хтео, био упоран и марљив, препреден, грамзив на славу и све друго што има цену овде на земљи.... помири се и лутај Поднебесјем јер су Небо и Земља за такве затворени.  

За војнике Братства «Срб и ја»:

Придружите ово објашњење осталим лекцијама – гледајте и размишљајте о немоћи бораца против Бога, бескућника који су уновчили једино што су имали. У наслову «Енергије» има одељак под «Клетве», па то упоређујте.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 8.9.2013.г. 18,45 ч.

____________________________
Војник Братства "Срб и ја" Бојан Миладиновић, доставио је свој комантар-анализу поводом овог наслова. Технички није могуће оволики текст приказати као коментар и одлучио сам га да га учиним видљивим на овај начин, као наставак онога што сам пре неколико дана истим поводом писао:

Уместо коментара:

«Рекао је Вучић у изјави новинарима послепословног ручка у Америчкојпривредној комори

"Знам како ћу да скончам, јер добро знам свој народ.
Знам себе, свој народ и највише га волим на свету.
Зато и знам како ћу да скончам".

Aнализа:

Место на коме је ово речено (америчка привредна комора али могло је да буде и било шта друго са предзнаком Америчко или још прецизније Енглеско!) носи следеће прикривене информације:
Означава ко га је поставио на место на коме се тренутно налази
Означава место са кога потичу све акције ка њему (смена, ликвидација или било шта друго) независно чак и од његове било послушности било непослушности већ од процене планера која акција ће у одређеном тренутку да направи жељени резултат, обично највећу штету, ретко и неку привремену обично мању корист да се о томе прича али све то је у циљу касније коначне што веће штете по циљаног човека, државу, објекат  и сл.

"Знам како ћу да скончам, јер добро знам свој народ.
Добро је упознат или му је предочено како су завршили србски владари који су издали веру и народ.

Знам себе, свој народ и највише га волим на свету.
Зато и знам како ћу да скончам".

Врло сложена изјава за анализу. Каже да зна себе... и да зна свој народ, и да га највише га воли и да зна како ће да сконча. Вероватно са правом сматра да ће да сконча од руке тог народа... народа кога каже да воли.
Необична изјава...

Посматрајмо ово из другог угла
Зависник, алкохоличар, наркоман обично каже лекару следеће: помозите ми, изгубићу посао, жену децу због пића, дроге... помозите ми.
Али ретко који зависник каже и искрено помисли ПРОМЕНИЋУ СЕ и тако једноставно решити скоро сваки проблем.
Тако и Он каже "знам како ћу да скончам"
Уместо да каже и поступа у складу са наведеним: "нећу дати разлога народу КОГА (И АКО ЗАИСТА) ВОЛИМ да доживим судбину свих србских издајника.
Не каже да ће се променити и тиме ПРОМЕНИТИ СВОЈУ СУДБИНУ И СУДБИНУ СВИХ НАС.
То вероватно значи да је одабрао правац којим иде и да је сила која га на то тера, по његовом мишљењу, много јака или бар за њега прејака.

"Знам како ћу да скончам" значи да се сагласио, само је питање начина "скончавања".
Шта год буде радио, одступио од плана или не, могуће је или смена, или затвор или ликвидација или ко зна шта још.
У принципу сматра да ако већ мора да страда волео би да страда од руке свог ПРАВЕДНОГ народа.
То што би он можда волео Бог ће да процени.
По његовој судбини видећемо, толико пута у историји поновљене, праведне Божије аршине.

Има једна изрека у нашем народу: црк'о је к'о пас.

*СРБСКИ ВЛАДАР НЕ СМЕ ДА СЕ ПЛАШИ НИКОГА И НИЧЕГА А ПОГОТОВО НЕ СМРТИ!

*СРБСКИ ВЛАДАР СМЕ И ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ ЈЕДИНО БОГА!

*СВАКИ СРБИН СМЕ И ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ ЈЕДИНО БОГА!

Ово би у принципу требало да важи и за свакога ко за себе каже да је СРБИН!


Он је рекао да зато хоће што више посла да заврши, да би неко за 10, 15 или 20 година могао да каже да је неко нешто урадио.

Да, могуће да ће чак и добити коју милијарду.
Можда ће чак и да нам буде неко време мало боље (у шта веома сумњам)...
Нека и направи од Србије највеће градилиште на свету, нека и упосли све Србе... Али...
Издаја једног Србског живота нема цену; а тек издаја најсветијег дела Србије, Косметa!
Косово и Метохија немају цену!


"Зато ми се толико жури, јер знам да ми се приближило", рекао је Вучић.

Вероватно има, морао би да има, бар грубе назнаке ако не и тачне информације о планираним догађајима и дешавањима око њега и везано за њега.
Зна да му се приближило... вероватно му је на неки начин чак и предочено.
Верује, сасвим погрешно, да нема куд; значи да не верује у БОГА!
И што је важно и поразно како за њега тако и тренутно за нас, изгледа да се својом судбином сагласио!
Значи да зна да је крив!

Вицепремијер је изјавио да Србија мора да иде напред, без обзира на то да ли су он и Српска напредна странка у Влади или не, јер у њој мора да се направи здрав систем.

Све ово је наравно тачно. Србија мора да иде напред. Али... Ова реченица је само чист маркетинг.
Наравно да сваки систем који жели да буде успешан мора да почива на здравим темељима.
И на истини и правди. Можда може систем да буде здрав али неправедан. Србин тако не треба да ради!
Могућа најава скорог силаска СНС са сцене што, за обичног посматрача, тренутно не изгледа могуће.


"Точак не може да се врати уназад", рекао је Вучић у изјави после пословног ручка у Америчкој привредној комори, наводећи да Србија хоће да зарађује и има здраву, а не болесну привреду.

Точак може да се врати уназад.
Ово је врло лепо осмишљена и врло покварена манипулативна порука намењена нашој подсвести.
Точак је све оно лоше што сте Ви комунисти, изроди србски, учинили Србији последњих деценија: ликвидација интелигенције после рата, погрешни макро-економски планови, растурање домаћих банака, погрешне приватизације и распродаја државних поседа, доношење лоших закона, стварање тајкуна, јачање мафије и на крају покушај издаје и предаје Косова и Метохије и коначно растурање Србије.
И сад би ви комунисти да сви ми остали прихватимо реалност као последицу вашег разорног чињења.
Е па неће моћи другови комунисти.
Све може неко време. Често КАО ПОУКА ОД БОГА народу, али не може довека.
Точак о коме је овде реч може и вратиће се назад, врло брзо надам се; (изроде и издајниче)!
Ако смо до сада имали неке илузије ова порука нам показује право лице особе која је ово изговорила.
Точак не може да се врати уназад, али погрешне одлуке, пре или касније, могу да се исправе.
Неке истог дана или сутрадан а неке након десетина, стотина или хиљада година! Али се исправе.
Издаја и превара не застарева и свима који у њој учествују биће на неки начин суђено и пресуђено!
Србија наравно да хоће да зарађује и да има здраву привреду.
Али не да зарађује продајући оружје и војску по свету него да зарађује продајући здраву храну и памет на најбољи могући начин. Не да зарађује продајући смрт него продајући и поклањајући Живот.



Он је најавио да предстоје тешки резови у привреди, тако да се могу очекивати и демонстрације, али да Србија има шансу за успех, као и да се брзо могу очекивати неки позитивни помаци.

и да се могу очекивати у догледно време. за пар година, неки позитивни помаци – није навео који.

Резови, резови, резови... позитивни помаци... Опет маркетинг. Најава Штрајкова. Па наравно.

На пословном ручку у Америчкој привредној комори у Србији Вучић је најавио промене и у закону о планирању и изградњи, као и реформу (приватизацију) пензионог система.

Реформа пензионог система = пљачка пензионог система.
Пензионери, бићете ускоро поштено награђени за допринос одржавању овог комунистичког система.
Чим по вероватно ПРИПРЕМЉЕНОМ ПЛАНУ И ВЕРОВАТНО СА ОДРЕЂЕНИМ ЦИЉЕМ почну да касне или да се не исплаћују пензије и државне плате ето дешавања. То сви знамо, а богами и чекамо.
Када будете гладовали, и сви ми заједно са вама нашим очевима, мајкама, бакама и декама, можда ћемо се досетити зашто нам се ово дешава. Зато мука и служи, да се човек опамети док има чему.
Са посебном пажњом чекам тај дан када би сваки Србин требао да добро стави прст на чело.
И да коначно схвати где је он, где је Србија, шта је све чинио, колико је пута и колико погрешио.
И где су нас довеле и где нас тек могу одвести ЕУ норме.
И да се врати здравом разуму, њиви и имању, чистом ваздуху и храни, здравој породици.
И да се Богу захвали што му је дато да све то исправно сагледа.
И да се исправи и да се усправи и да помогне да се и други прену и исправе и усправе.

Боже, буди милостив према нама јер грешисмо силно и не видесмо, али увидесмо и покајасмо се!


Најавио је смањивање пореза на рад, ради подстицања запошљавања и повећања профита за стране инвенститоре и поручио да је Влада спремна и на промене радног законодавства у складу са ЕУ нормама

Повећање профита за стране инвеститоре. Ето, рекао је ко стоји иза њега и иза целе владе Србије.
И ко се за све пита и коме се цела влада, а и цела скупштина, поклања.


Вучић је најавио промене и у закону о планирању и изградњи

Вероватно припрема закона за продају земље странцима, компанијама и слично.


Вучић каже да је кључни услов за реформе које морају да се спроведу промена свести и понашања у складу са ЕУ вредностима

Ето, опет је рекао нешто важно и покварено. Надам се да ће Срби схватити шта им се спрема и да неће дозволити да им се промени свест према ЕУ вредностима. Шта су то уопште ЕУ вредности.
Живесмо ли ми без ЕУ вредности вековима исправно и поштено?
Не требају ни народу ни појединцу друге вредности осим истине и правде. И љубави која све то води.


Србија треба да рефомирше јавну управи и заврши реструктурирање 179 јавних предузећа.

Најава тоталне распродаје Србије, до краја!»
________________________________

Захваљујем и честитам војнику Бојану Миладиновићу на пажњи коју је посветио и резултату до којег је дошао. Позивам и остале војнике Команде-540 да следе брата Бојана.

Србија Драгољуб Татомировић, Заставник Братства «Срб и ја»


Београд, 12.9.2013.г.






Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh