Sablja janičarska!



Сабља јаничарска!

-Први маневар «Команде-540»-



После 2,5 месеци од оснивања организације «Команда-540» и њеног Братства «Срби и ја» као њеног невојног крила, склопиле се околности за извођење Првог Маневра «Команде-540» и тај Маневар је извршен 15.8.2013.г. у 13,00 ч.

*Претпостављени напад: Позивање Срба-јаничара да управљају Србијом;

*Место сукоба и борбе: «Кота 540» у Србији;

*Учесници: Неки од војника Братства «Срб и ја»

*Циљ: Онемогућити рад Срба-јаничара после времена у којем ће Србима бити јасна њихова улога, циљ и сарадња са онима који су их у име Србије позвали;

*Метод борбе: Применом Лекције број 1 до 3 – нестандардна војна средства.

Обредни верници Срби не могу ни под каквим условима да постану искрени верници, нити да у својој суштини прихвате једно од основних Божијих Упутстава за живот у складу са  правилима Правде и Истине – не могу такви Срби да поступају по «Не сведочи лажно на ближњега свога!». Бог има своје механизме којим чини што Му је воља.
Дозволи Бог да тврдоврате (непокорне) Србе сече Сабља Јаничарска – сабља у рукама Срба! Да би Срби схватили како је свака сабља опасно средство у свакој злонамерној руци, укључив и јаничарску.

Према Србима се ова Јаничарска Сабља као Тројански коњ користи од самог Постања – непријатељи Срба су све своје зле намере према њима остваривали преко својих Тројанских коња или јаничара из рода Срба.

У новије време Тројански коњи су били Американци, Енглези, Французи и најчешће Срби под именом Руса, док су јаничари били Срби обучавани за борбу против Срба, у државама наведених народа.

Једини искрени пријатељи Срба, много векова уназад, били су стварни највећи непријатељи Срба – Дајчери, које Срби назваше Немцима због тешког изговарања речи на том језику којим се служи то иранско племе. Код Дајчера, када су Срби у питању, нема тајни – они се труде да Србе потпуно затру!
И ако имамо таквог непријатеља наспрам себе – сва борба са њима је на нама!

У новијој историји, јаничарски данак од Срба су наплаћивали – Немци, Мађари, Хрвати, Шиптари, Талијани, Французи, али и Турци и Руси – кроз асимилације, покрштавање, прогоне и физичко уништење.

И најновија Јаничарска Сабља – повод за одржавање Првог Маневра «Команде-540»- налази се у рукама недавних Срба, који се сада називају Шиптарима. Што мањи проток времена од дана одрицања од припадности србском роду, то све жешће одрицање и све страшнији злочини.

Србски народ никада не може бити уништен у отвореној борби, јер се у такве борбе умешавају Више Силе које на тај начин чувају Правду и Истину, па се због тога од последње отворене борбе против Срба, 1999.г., у којој су учествовали Американци, Немци и сви други црни европски народи, у Србији су  створени услови да Срби сами изаберу за своје владаре Србе – прикривене Јаничаре, после чега они као владари позивају праве Србе-Јаничаре одгајане и обучаване у Америци, Енглеској и Европи, да дођу да владају Србијом – да дођу и Србију управно окупирају.

То је сада и актуелно и сваком видљиво, и на то Срби ћуте, Русија се, по обичају, не меша у таква «србска посла» не схватајући да је почетак окупације Србије видљиви почетак њеног, Русијиног,  нестајања – због шкртости и преузетих обавеза према онима у чије име ка Србији наступа као Тројански коњ.

Оно што ће учинити млади Срби-Јаничари позвани да владају Србијом, дозвољава сāм Бог, да би Срби схватили суштину и затим и прихватили Његово Упутство «Не сведочи лажно на ближњега свога!».

Наши садашњи отворени непријатељи, Америке и ЕУ и они који их следе, јавно или тајно, преко Срба-Јаничара учиниће да Срби схвате значај повратка Истини и Правди, да схвате значај Слободе коју ће изгубити, о којој ће се опет певати и коју ће моћи да поврате само ако буду живели онако како се  Богу свиђа – да би Он ту њихову, неравноправно у борбу подржао и помогао, до победе. Та победа ће бити крај Отоманске окупације Србије и крај окупације Србије изведене 1945.г. преко масонске организације-Комунистичке партије. Тада ће власт у Србији преузети организација чије је оружје НЕНАСИЉЕ.

Срби су, у овом тренутку, са укупном националном смањеном урачунљивошћу и не могу ништа предузети – седе, гледају а не виде, и чекајући шта ће бити.

Неки од Срба којим се молбе испуњавају јер су прихватили да одговарају за жеље које им се испуњавају, пристали су да буду инструктори невојном крилу «Команде-540» учинили су што је било потребно, уз учешће неких од војника наведене команде, и кроз Први њен Маневар учинили да ће рок трајања свих ангажованих Срба-Јаничара истећи за Божић 2014.г.

Могло је то и на краће, брже, могло је да се спречи и сам јаничарски наум, али је остављено довољно времена да се јаничари покажу у правом светлу, као и да се потврди да су их позвали у помоћ они којим је рок већ био истекао, у време панике у којој су се определили за овај њихов маневар. Маневар на маневар! До Божића се сви јаничари откривају.

Шкорпије које владају Србијом међусобно се боре на смрт – када остане она последња, будући да су све у клопци, она ће проблем решити шкорпијски – самоубиством!

За војнике Братства «Срб и ја»: Пратите резултате овог данашњег маневра – нисте сви учествовали, нисте били ажурни и нисте доставили резултат по Првој лекцији, зато су ангажовани само они који су савладали лекције 1-3. Није ово било компликовано, рађено је под надзором старијих и искуснијих, ово је  је за регруте-почетнике и тек показивање шта се све може учинити невојничким средствима - Србија Драгољуб Татомировић.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 15.8.2013.г. у 14,45 ч.  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh