Padobran opojanog!



Падобран опојаног!

-Видите, то више није он!-


(Лекција број два за чланове Братства «Срби и ја» 
- веза: Енергије човека)

Тема: Понашање опојаног човека

Веза: Наслов на Златном Билтену

_________________________________

 

IVICA DAČIĆ: MOJ SKANDALOZNI SAN ILI KAKO

SAM PRIZEMLJIO KOSOVSKI MIT


sreda, 18 septembar 2013 08:55
Bilo je potrebno narodu koji je živeo u mitu pokazati da Hašim Tači 


nije nikakva apokaliptična"aždaja, stara zmija" (Otkrovenje 12:9), 


koja je nasrnula na naše nebesko carstvo
_____________________________________________________________________________________

Ова лекција има задатaк да вас у целости држи у стању смирености и уверености да је оно што сте научили и прихватили, добило ових дана још једну несумњиву потврду – кроз понашање једног од званично опојаних људи који стицајем различитих околности говоре у име Србије, па у име ваше и моје, зар не?

Научили сте по основу фотографија и упутстава које сте добили да разликујете Енергије које су уочљиве код живих, односно код мртвих људи. Проверили сте потребан број пута, послали сте извештај и ја сам вам потврдио да је то оно о чему је говорено.
Овог, опојаног моћи ћете сада да користите за вежбу уочавања енергија код лица који су између мртвих и живих, односно потрудите се да уочите разлике у енергијама које зраче живи, мртви и опојани. Та разлика је потврда моје тезе да су они «ни тамо ни овде» - и они тако остају заувек, у Поднебесју, њихове душе лутају, у Небу их неће, овде немају где – праве душе Чергари, оне које не могу нигде да се скрасе!

И остали су у сличној ситуацији, један од њих је најавио свој скоро одлазак од нас, знајући врме и разлоге и то приписује нама, као да смо ми заслужни за његово опојавања и долазак његове душе у  статус Чергара. Мисли се увек само на Душу и Дух у њој, јер је тело њихово одело и оно може да настави да ради што је и радило, али се не може прикрити измена команданта, измена душе у том телу.
Као када би се у аутомобил са бензинским мотором уградио дизел, или електро мотор – то је лако приметити јер носи много различитих карактеристика.

У тела људи  из којих се, њиховом вољом иселила, Богом  дана душа, улазе душе-купци, они који су дали нешто вредно души која је Богом  дана, да им  уступи место - срце и тело, а може да буде (њихова душа која је уступила место) у прикрајку срца али без икаквих права на издавање команди доскорашњем свом телу, због чега  се обично она, због огорчености и жаљења због губитка, одлучи да се исели из тела и лута, све немајући нигде ни мира ни било чега од онога што су мислиле да добијају приликом уступања.

Опојани не може да говори, он нема тело, он нема руке ни ноге, нити да буде видљив, опојани је заправо она изашла душа и она је невидљива, док тело остаје видљиво и чини оно што од њега тражи нови командант - душа која је закупила тело опојаног.

Не трудите се да проникнете у будућа поступке тела опојаних – то се не може утврдити, није у питању тело којим командује Богом дана душа, већ једна која има свог бога и то није наш Бог!
Та душа, у телу опојаних, обавља своје задатке, настоји да их обави што боље, и код њих се напредује - и тамо постоје чинови и звања, похвале и награде, нпр.: добијања тела значајнијег човека..... све је исто само све супротно од нас људи са Богом даном душом.
Имате на блогу Златни Билтен наслов Туга Зомбија, http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/03/tuga-zombija.html па се о томе, ако већ нисте, подробније информишите, ово од вас тражим јер смо ми они који имамо помоћ која нам је потребна и ми ни у једном тренутку не треба да се плашимо или стрепимо због поступања тела са неким другим душама у њему – оне могу да нас наговарају али не и присиле!

На помен нашег Команданта и Његовог Команданта, те душе се повлаче и нестају!
Користите то. Наша обука је конципирана да се научи коришћење Енергија људи као оружја и ове уводне лекције, ако их добро савладате, су подлога да вам се у једном тренутку дају потребна знања и одобрења да их користите – са тим се наступа са много опреза због вас, јер је у питању оружје неупоредиве и немерљиве снаге којим се нико ничим не може супротставити.

То ћете ви радити као помоћници Монаха без манастира, сада он то све сам стиже..... али ето, одобрено му је да и он има помоћнике, има и он право на годишњи одмор после толико година рада без престанка и без икаквог одмора.

Гледајте шта ће све опојани чинити поводом најављених маршева оних који су у истом статусу као и они, с тим што ти који спремају марш нису опојани и њихова душа није из њих изашла већ се определила да се супротставља Власнику – говори се о различитим чудним манифестацијама у Београду за које лобирају сви они који подржавају побуну против Власника... мисли се на Власника свих душа у телима људи које су Богом дане људима! 
Знате и сами о чему се ради, овде их не помињемо из разлога што нема потребе да се са њима улази у видљив сукоб, нису они наш ниво, а што буде требало урадиће онај који је добио дозволу за то.

Да ли је могуће помоћи души која је опојана и изашла из тела, добровољно?

Не, она се добровољно определила на уступање свог тела и не постоји никаква могућност да се онај који је одбио да своју душу, мали делић самог Бога у себи, користи на начин са којим је упознат од самог упућивања у неко конкретно тело, односно који је одлучио да је остави без одела, да прода одело ради неких привилегија које се односе само на његово бивше тело.

Шта се догађа са уступљеним телима људи?

Она настављају да имитирају поступање тела из времена када је у њему била Богом дана душа – нова душа командује телом трудећи се да се промена не види, али је то немогуће, промена се види, тело се чува што дуже како би се превара која је у току могла што дуже одржавати, односно некада се телу уступају и неке више и значајније функције како би се остали, који се двоуме, лакше опредељивали на уступање својих тела.

Наравно, од вас очекујем да прочитате шта је све причало тело Ивице Дачића – отишао у Америку да каже оно што је рекаоОн? Не, то је рекао онај који сада командује његовим телом. Тело које је опојано, из којег је отишла душа, наставиће са причама, нека вам свима ово буде једна лепа вежба у оквирима Прве Лекције о Енергијама.

Пре око две године сам имао сукоб мишљења са мојим познаницима који су присталице теорије да смо сви ми настали од рептилске расе, да су нас правили ванземаљци за своје потребе, негирали су Бога, па сам се упустио у објашњавање.
Био је то врло читан наслов (Туга Зомбија), преузимали су га различити електронски портали, било га је на Интернету на разном местима, ви га прочитајте да знате шта се догађа са оним које надгледамо ради наших вежби и обуке.
Анализирајте да ли би некадашња душа Ивице Дачића, причала овако лепо о човеку којег тражи 50.000 полицајаца Србије којим он командује, о човеку за којим трага његова служба, који је оптужен за ратне злочине, који је убијао полицајце..... и уочите како се он поноси што је Србски Косовски мит спустио на земљу, закопао га у блато натопљено крвљу Срба и крвљу полицајаца којим је командовао Дачићев духовни отац, С. Милошевић, којег се Дачић, такође, одрекао.

Да ли би то могла иста душа да чини, она која је говорила да је он злочинац којег треба ухапсити и којем треба судити?

Сами одговорите па ме обавештавајте. Наведите ми и каве су, по вашем мишљењу душе србских полицајаца и тужилаца који само читају овако дивљење једног  Ивице Дачића у односу на злочинца, уместо да га приведу закону – Дачића да приведу Закону.

Какви су сви они?

Да ли су у њима Богом дане душе или су и они своја угојена и лепо негована тела уступили некоме за нешто што им је за њихово тело значајно?
Ако мислите да нису, објасните шта је у питању. Како је могуће да онај који се попео на место са којег влада Србијом овако нешто говори – шта мислите како ће се ова купопродаја тела завршити по тела опојаних?

Да ли ће се још дуго отварати падобрани којим се спуштају тела опојаних у сами Пакао? Тела ће за душом која је Чергар у Поднебесју!

Бог са нама – Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Братства «Срб и ја»
организованог у «Команди-540»

Постављено 18.9.2013.г. у 22,27 ч.

1 comments:

Unknown 19. септембар 2013. 14:10  

Како чудно....Мислим на осјећај у прсту....
Веома мала разлика у односу на мртву особу... Некако бих рекао жив а заробљен. Жив је, али је немогуће успоставити везу.... осјећај је отприлике као код каквог наркомана или пијанице...Ту је, жив је, постоји , али му је немогуће приступити енергетским путем...то је то укратко....

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh