Krajnja nužda




Крајња нужда брата Владимира....

-Резултат шкртости-


Веза:

 
 Путин размишља шта да ради са Украјином
3.5.2014.г. - Фото Утро.ру

 


Ех, брате Владимире,
Чекао си свих ових 14 година и настојао да не учиниш оно што се мора учинити, хтео си да будеш Предводник а да не предводиш, пробао си да се спријатељиш са непријатељима, називао си их савезницима и партнерима, одрицао си се од сопственог порекла, твог и целог руског народа, сарађивао си са свима из Србије који су за пријатеље сматрали исте оне оне које и ти – друге ниси ни видео ни чуо, сматрао си да су неважни.
У фебруару и априлу 2014.г. су ти упућене последње поруке, знало си да ћеш ући у стање Крајње нужде, то ти је, Владимире, стање у којем и законски прописи дозвољавају чињење мањег зла-злочина, ради спречавања већег зла.

Сада си ти у том стању, али оно подразумева и брзу твоју реакцију и доношење одлука, наравно и послушање тих твојих одлука, које зависи од оних многобројних плавих светала приоритета на возилима оних који су имали новац да их купе, од немогућности изгласавања закона о забрани примања скупих поклона од стране оних који су чланови Думе, од оних из полиције који ради резултата и напредовања препродају између полицијских станица ухваћене криминалце, од оних који су пратили како и са ким и где све живиш, од оних који су пратили твоја дружења са неким од страних владара...... сада то све има великог значаја на послушање онога што ћеш у крајњој нужди затражити!
И шта ћеш, ако они који су иначе по закону дужни да чине оно што тражиш, узму себи за право да размишљају о основаности твојих наређења?

Пре два дана сам написао зашто влада Србије не може да влада, навео сам то у наслову «Не могу, јер не смеју!» - ниси ли ти сада и по том питању као слика Србије у огледалу – ја сам навео да је Русија огледало србско, она, Русија, је заправо одраз Србије у том огледалу.

Србијанским  владарима нисам хтео да објасним један једноставан и прилично јефтин начин изласка из кризе, јер је то Алат за НЕНАСИЛНО преузимање власти у Србији, а они се и не интересују стварно, како се из садашње кризе може изаћи.

Теби кажем: Покажи се као млађи велики рођак, плати, поклони, уложи у Србију – ако хоћеш да опстанеш, ти и Русија!
Друкчије не може и чекан ћеш бити до Спасовдана ове године – после тога ти чекања нема, идеш путем који ти је објашњен под «Ти ниси ја».

Драгољуб
Постављено 03.5.2014.г. у 13,00 ч.

1 comments:

Милорад Маринковић 9. мај 2014. 21:13  

Да нисам ,,срео,, ваш сајт и моје мишљење би било о Путину као многих у Србији-похвално.
Свако добро Милорад

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh