Detonator!


Детонатор!

-Искористити га или бацити?-

В е з а:

Можда се баш јуче, у време када сам у својој великој тузи објашњавао како се преко издаје ступи на пут ропства, вршило ископавање мале (+)Тијане Јурић, коју је један од многих зомби-Срба убио, па потом се понашао као да је извршио најуобичајеније дело на свету!
Нисам знао да је убица пронађен - браво за нашу полицију! 
Можемо се ослонити на њу!

Али, душа мале Тијане се не раздваја од њеног тела и делује све као да је жива, а зна се да није, можда никада неће ни хтети да га напусти, јер је тек почела да живи. И да и она, сасвим невина, буде у паклу живота у Поднебесју!

Сваки народ има свој праг трпљења, као и сваки појединац, уосталом. Зар није ово са страшним злочином према малој Тијани Јурић, заправо њено жртвовање како би се ми преостали слободњаци изјаснили, да ли смо да се настави овако, да ћутимо и чекамо шта ће нам Змијоноше све још урадити, а они се спремају, организују, повезују, све околности наводне глобализације и тзв. људских права иду им  на руке, или ћемо се окупити, организовати и кроз институције државе, или паралелно са њима, рећи да је ова жртва Тијане Јурић, детонатор за наше окупљање?!

Прећутимо ли и ово, да ли ћемо имати права на следећу прилику или ћемо пристати да постанемо жртве Змијоноша, о којим сам јуче детаљније покушавао да нешто кажем?

Ви који сте чули и видели, ви који сте данас или и синоћ видели како може да изгледа један зомби-Србин, један Змијоноша, хоћете ли се огласити, хоћете ли се придружити, јесте ли спремни да се ангажујете у елиминисању Змијоноша, јесте ли спремни на извесну своју жртву тзв. мира и комфора, а зар неко може остати миран и поред сазнања које нам је јуче полиција подарила – Змијоноша убио невино дете и чинио са њим што је чинио, а потом се вратио кући и настави све нормално.

Хоћете ли ви сви који имате безброј малих, мањих или већих, Тијана Јурић, на све ово ћутати и надати се да вашу Тијану неће приметити?

Помозимо полицији да ради свој посао по законима, помозимо владарима Србије да се умију хладном водом и почну реализовати оно на шта су се заклели, успоставимо Контролни штаб који ће им свима помагати али и контролисати шта и како чине, уз претњу да ће нови избори довести на власт неке друге - оне који неће ћутати на злочине према Тијанама Јурић, нити било које друге!

Ја иако би по годинама живота требао да сам на неком зачељу ове колоне или Контролног штаба, спремам се да будем од помоћи на челу такве колоне, онда ви остали, сви млађи, како ћете се оправдати код себе и свих осталих?

Сјутра ћу на овом блогу обавестити да ли је ово имало одјека и може ли се оформити Контролни штаб менталне државне контрареволуције код Срба и других који живе у Србији.
Ко може, зна и хоће, КО СМЕ, нека се јави и придружи!

Господе Боже наш, подари мир души мале (+)Тијане Јурић, коју си жртвовао за нас заспале Србе и остале који са њима живе у Србији!

Драгољуб

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh